Pan-rumiana brukselka

Pan-rumiana brukselka
Pan-rumiana brukselka jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 2 i kosztuje $1.53 za porcję. Jedna porcja zawiera 259 kalorii, 5G białka, oraz 23G tłuszczu. 29 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka orzechów sosnowych, ząbki czosnku, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pan-rumiana brukselka, Brukselka Z Jagodami, oraz Ogolona Brukselka dla podobnych receptur.

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Można spróbować Spalletti Chianti D. O. C. G. (). Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 12 dolarów za butelkę.
Spalletti Chianti D. O. C. G.
Spalletti Chianti D. O. C. G.
Produkowane głównie z winorośli Sangioveto z Poggio Reale estate, to klasyczne wino pokazuje nuty ziemi i skóry na nosie z drewnianym wydźwiękiem. Owoce są czyste i miękkie, z delikatnymi taninami na finiszu.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W25 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia19
Magazyn