Pan Pieczony Halibut Z Kremową Cytryną I Szpinakiem Farro Z Pastą

Pan Pieczony Halibut Z Kremową Cytryną I Szpinakiem Farro Z Pastą
Need a pescatariańskie danie główne? Pan pieczony Halibut w / kremowa cytryna i szpinak Farro w / Toaste może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 2 i kosztuje $11.96 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 42g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 992 kalorie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka soli i pieprzu, czosnek, Płatek pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 33 minuty. Z łyżeczką wynik 85%, to danie jest doskonałe. Spróbuj Cytrynowo-imbirowy Halibut z porem i szpinakiem, Farro, Sałatka z pieczonego kalafiora i makaron gruszkowy z sosem Parmezanowo-cytrynowym, oraz Halibut pieczony w liściach winogron z winegretem cytrynowym dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Mark West Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.
TrudnośćNormalny
Gotowe W33 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia73
Magazyn