Pan pieczony Halibut z fasolką świąteczną Rancho Gordo
Pan pieczony Halibut Z Rancho Gordo Christmas Lima Beans może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 832 kalorie, 60g białka, oraz 44g tłuszczu na porcję. Na $9.75 za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 3. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest idealny do Boże Narodzenie. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, cebulę, to danie przekroczyło nasze oczekiwania i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Chiles Rellenos Rancho Gordo, Grillowany Halibut Z Fasolą Limy I Pieczonym Sosem Pomidorowym, oraz Pieczony dorsz z fasolą Lima dla podobnych receptur.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 46 dolarów za butelkę.