Pan-pieczony Grouper z warzywami prowansalskimi

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Pan-pieczone Grouper z warzyw prowansalskich spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 280 kalorii, 37g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na $2.09 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Mieszanka ząbka czosnku, oliwki picholine, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Pan-pieczony Grouper z warzywami prowansalskimi, Grouper pieczony z grzybami: Grouper al Forno con Funghi Trifolati, oraz Pan-Seared Grouper z pieczonym sosem pomidorowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki.
Dodać 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu; wrzucić dobrze. Mieszankę łyżką do dna patelni brojlerów pokrytej natryskiem do gotowania.
Piec w temperaturze 450 przez 10 minut; raz wymieszać.
Połącz 1/4 łyżeczki soli, 1/4 łyżeczki pieprzu, oleju i czosnku; równomiernie szczotkować ryby.
Wyjąć patelnię z piekarnika.
Umieść rybę na stojaku z patelni pokrytej natryskiem do gotowania; umieść stojak na mieszaninie kopru włoskiego.
Piec w temperaturze 450 przez 10 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować, gdy zostanie przetestowana widelcem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.