Pan pieczone Cowboy Ribeye ze śmietaną szwajcarski boćwina

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc wypróbuj Pan Roasted Cowboy Ribeye ze śmietaną boćwina Szwajcarska. Ten przepis zawiera 4 porcje z 1026 kalorii, 40g białka, oraz 89g tłuszczu każdy. Za $4.85 za porcję, ten przepis okładki 35% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Mieszanka oliwy z oliwek, bułki tartej panko, ciężkiej śmietany i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać oliwę z oliwek, możesz śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i Parfait jogurtowy jako deser. 11 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 75%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowane Kowbojskie Ribeye Z Boćwiną Ze Śmietaną I Cytryną Meyer, Boćwina Szwajcarska Ze Śmietaną, oraz Boćwina Szwajcarska Ze Śmietaną dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Weź żeliwną patelnię i ustaw na średnim ogniu.
Dodaj 2 sztuki oliwy z oliwek i dodaj rozmaryn i tymianek. Zioła zaczną trzeszczeć, gdy olej się nagrzeje, a olej zostanie nasycony smakiem.
Wyjmij zioła z patelni i połóż na talerzu wyłożonym ręcznikiem papierowym. Dopraw żeberka dobrze solą i pieprzem i dodaj do patelni i brązuj przez około 4 minuty. Odwróć żebro i włóż całą patelnię do nagrzanego piekarnika, na dolnej półce, na kolejne 12 minut dla średnio wysmażonych.
Dodaj kolejne 2 minuty dla medium.
Umieść patelnię do smażenia na średnim ogniu i dodaj 1 łyżkę oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia i masło. Gdy masło się rozpuści, dodaj czosnek, tymianek i liście rozmarynu oraz panko i wymieszaj, aby połączyć. Po upieczeniu bułki tartej dopraw solą i pieprzem.
Umieść rondel ze śmietaną z liśćmi laurowymi, rozmarynem, tymiankiem i czosnkiem na średnim ogniu i gotuj na wolnym ogniu, aż będzie zredukowany i gęsty. Blanszuj liście w osolonej wrzącej wodzie, aż zwiędną.
Wyjmij boćwinę z wody i pozwól jej spłynąć do sitka. Wypchnij nadmiar wody z boćwiny za pomocą ręczników papierowych. Odstawić do wyschnięcia w temperaturze pokojowej.
Gdy będziesz gotowy, usuń zioła i czosnek ze śmietany i złóż boćwinę.
Dodaj parmezan do smaku i dopraw solą i pieprzem do smaku.
Gdy steki są gotowe, wyjmij z piekarnika i odstaw na 5 minut.
Podawać na talerzu i na wierzchu stek z boćwiną ze śmietaną.
Udekoruj tostową bułką tartą, sokiem z cytryny i dopraw solą.