Pan-Fried John Dory

Pan-Fried John Dory
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj smażonego na patelni Johna Dory. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje $3.09 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 39g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 473 kalorie. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Jeśli masz kliny cytrynowe, jajka, filety john dory i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pan-fried John Dory z Cockles, Samphire i Cockle Velouté, The John Dory ' s Brooklynite Cocktail, oraz John Dory jako Lawrence Welk dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 121°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Jajka ubić z 3/4 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu w płytkim naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Na talerzu ułożyć mąkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
4
Ułożyć bułkę tartą na innym talerzu. Ryby pogłębiać w mące; wytrząsnąć nadmiar. Ryby zanurzamy w przyprawionych jajkach, a następnie zalewamy bułką tartą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Surowe Warzywa Do Maczania (seler, Zielona Papryka, Marchewka Itp.)Surowe Warzywa Do Maczania (seler, Zielona Papryka, Marchewka Itp.)
JajkoJajko
RybyRyby
5
Przełożyć na blachę do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
6
Rozgrzać olej w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodać 2 filety i gotować, aż powłoka jest złoty kolor i filety są nieprzezroczyste w środku, o 3 minut na stronę. Używając 2 szpatułek, przenieś do obramowanej blachy do pieczenia; trzymaj ciepło w piekarniku. Powtórzyć z pozostałymi filetami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
SzpatułkaSzpatułka
PiekarnikPiekarnik
8
Przełóż rybę na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
9
Udekoruj cytrynowymi klinami i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Magazyn