Pan Dulces

Pan Dulces
Pan Dulces może być tylko przystawką, której szukasz. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 94 kalorie, 2G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 155 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz sól, cukier, żółtka jaj i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 17%, co nie jest tak doskonałe. Spróbuj Pan Dulces, Dulces, oraz Dulces: Pastel de Piña (tarta ananasowa) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać mleko w małym rondlu, aż bąbelki, a następnie usunąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodać masło, mieszać do rozpuszczenia i wlać do dużej miski do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Rozpuścić drożdże w mieszaninie mleka.
Składniki, których będziesz potrzebować
DrożdżeDrożdże
MlekoMleko
4
Wymieszać w 1/3 szklanki cukru, sól, jajka i 2 szklanki mąki. Wymieszaj pozostałą mąkę, 1/2 szklanki na raz, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Gdy ciasto się połączy, odwróć je na lekko posypaną mąką powierzchnię i zagniataj, aż będzie gładkie i elastyczne, około 8 minut. Lekko naoliwić dużą miskę, umieścić ciasto w misce i obrócić, aby pokryć olejem. Przykryć wilgotną szmatką i odstawić w ciepłe miejsce, aż podwoi objętość, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
5
Ciasto podzielić na 16 równych części i uformować w okrągłe. Wałkiem do ciasta rozwałkuj rundy w owalne bułki.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
6
Umieść je na dwóch lekko nasmarowanych blachach do pieczenia. Przykryć rolki wilgotną szmatką i odstawić do podwojenia objętości, około 40 minut. W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
7
Podczas gdy chleb rośnie, zrobić polewa: w małej misce, wymieszać razem 1/2 szklanki cukru, 2/3 szklanki mąki, masła, aż powstanie okruchy mieszaniny. Żółtka wymieszać, aż się dobrze wymieszają. Kruszyć polewę na rolkach, aby cała powierzchnia była pokryta.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
MasłoMasło
ChlebChleb
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
RolkaRolka
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
8
Piec w nagrzanym piekarniku przez 15 do 20 minut, lub do momentu, gdy polewa cukrowa będzie lekko rumiana.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 40 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Magazyn