Pan de Queso (kolumbijski chleb serowy)
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Pan de Queso (kolumbijski chleb serowy). Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 12 i kosztuje 28 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 59 kalorii. 1001 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, masło, ciepłe mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Mote de Queso (Kolumbijska zupa serowo-ziemniaczana), Pandebono (kolumbijski chleb serowy), oraz Almojábanas (Kolumbijski Chleb Serowy) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. proszek do pieczenia rozpuścić w 1/2 szklanki ciepłego mleka, dodać 1 łyżkę mąki i cukier. Mieszaj, aż dobrze się połączą. Odstawić na 5 minutes.In średnia miska,
Dodaj resztę mleka, masło i dobrze wymieszaj.
Dodać jajko, mąkę, sól, ser i za pomocą rąk dobrze wymieszać. Przykryć plastikiem i pozostawić w temperaturze pokojowej na około 40 do 50 minut.Podzielić mieszaninę na 12 równych porcji wielkości, kształtując je w kulki lub kształt pączka. Przykryć luźno folią i pozostawić w temperaturze pokojowej na około 30 minut.
Umieścić na blasze wyłożonej pergaminem i piec przez około 25 do 30 minut lub aż złoty na wierzchu.