Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać pan de Muerto spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 283 kalorie, 8G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 16 i kosztuje 53 centów za porcję. 27 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Mieszanka skórki pomarańczowej, sól, jasny różowy kolor cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Pan de Muerto, Patrycja Quintana ' s Pan de Muerto, oraz Cakespy: Frida Kahlo ' s Pan de Muerto.
Instrukcje
1
Do chleba: Ustaw stojak piekarnika na niższą pozycję środkową i podgrzej piekarnik do 93°. gdy tylko piekarnik osiągnie temperaturę, wyłącz go. Wyłóż dwie blachy do pieczenia pergaminem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Szczypta Płatków Czerwonej Papryki
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Połączyć drożdże i 1 łyżkę mąki w małej misce z ciepłą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Śliwki Duszone Lub Inne Owoce
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
W misce połączyć pozostałą mąkę, cukier, sól, wodę z kwiatu pomarańczy, skórkę pomarańczową i ciepłe mleko. Dopasuj mikser z mocowaniem na hak i mieszaj na średniej prędkości, aż składniki zostaną połączone, około 2 minut (mieszanina pojawi się sucha i krucha).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Wody Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)