Pan con Tomate (tosty w stylu hiszpańskim z pomidorami)

Pan con Tomate (tosty w stylu hiszpańskim z pomidorami)
Ten wegański przepis służy 4 i kosztuje 91 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 300 kalorii, 6G białka, oraz 16G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 141 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Mieszanka oliwy z oliwek, pieprz serrano chile, sól morska i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Dorsz po hiszpańsku w bulionie pomidorowym, Dorsz po hiszpańsku w Chorizo-bulion pomidorowy, oraz Klopsiki jagnięce w stylu hiszpańskim z pikantnym sosem pomidorowym.

Instrukcje

1
Dostosuj stojak brojlerów do 6 cali poniżej elementu i podgrzewaj brojlery do wysokości przez 10 minut przed gotowaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)
2
Odciąć koniec łodygi pomidora.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
3
Umieść tarkę pudełkową na dużej misce, a następnie zetrzyj pokrojoną stronę pomidora na największych otworach tarki pudełkowej. Wyrzucić pozostałą skórkę pomidora. Zetrzyj paprykę serrano na największych otworach i na miąższu pomidorowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Oleju Z Ostrej Papryki (oliwa Chili)3/4 Szklanki Oleju Z Ostrej Papryki (oliwa Chili)
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tarka Do PudełekTarka Do Pudełek
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Wymieszać pomidora i serrano, aż dobrze połączone. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
5
Każdy kawałek bagietki przeciąć na pół w poprzek, aby otrzymać 8 kawałków chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
6
Posmaruj pokrojone boki chleba oliwą z oliwek, zachowując dodatkową oliwę z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
7
Miejsce chleb pod brojlerem tylko do tosty, 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)
8
Usuń chleb z brojlerów. Gdy chleb jest jeszcze ciepły, natrzyj każdy z kawałków chleba pokrojoną stroną połówek czosnku. Za pomocą łyżki równomiernie rozprowadzić mieszankę pomidorową na każdym kawałku chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)
9
Skropić oliwą z oliwek, a następnie posypać solą morską.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
10
Podawać natychmiast.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn