Pan Bagnat (Kanapki Z Sałatką Niçoise)

Pan Bagnat (Kanapki Z Sałatką Niçoise)
Pan Bagnat (kanapki z sałatką Niçoise) to bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 314 kalorii, 30g białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 4,25 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka jaj, bagietka chlebowa, pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć pomidora, możesz podążać za tym daniem głównym z Pink Peony Popcorn Balls jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pan Bagnat, Kanapka Z Tuńczykiem Nicoise: Pan Bagnat, oraz Kanapka Z Tuńczykiem Niçoise (Pan Bagnat) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Jajka ułożyć w małym rondelku. Przykryć wodą do 1 cala nad jajami; doprowadzić tylko do wrzenia toczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Zdjąć z ognia; przykryć i odstawić 15 minut.
3
Odcedzić i spłukać zimną bieżącą wodą do ostygnięcia. Jajka obrać, pokroić w plasterki i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
4
Podgrzej dużą żeliwną patelnię grillową na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
5
Rybę posypać solą i 1/4 łyżeczki pieprzu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Dodaj rybę na patelnię; gotować 3 minuty z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Steki z tuńczyka pokroić na cienkie plasterki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek Z TuńczykaStek Z Tuńczyka
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
8
Wydrąż górną i dolną połówkę chleba, pozostawiając skorupę o grubości 1/3 cala; zarezerwuj rozdarty chleb do innego użytku. Ułóż 6 szybkich marynowanych fasolek szparagowych na każdej z 4 dolnych połówek chleba. Ułóż tuńczyka równomiernie na zielonej fasoli. Top z 2 plastry pomidora. Ułóż koper włoski na pomidorze. Oliwki podzielić pomiędzy każdą z 4 górnych połówek chleba; każdą górną połowę chleba skropić 1 1/2 łyżeczki oliwy. Rukolę i pokrojone jajka równomiernie podzielić między górne połówki chleba, a pozostały czarny pieprz równomiernie posypać jajkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
9
Ułożyć górne połówki chleba na dolnych połówkach; każdą kanapkę przeciąć na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa

Polecane wino: Bordeaux, Okruchy Czekoladowych Herbatników Graham (około 14 Całych Herbatników), Biały Bordowy

Francuski w menu? Spróbuj sparować z Bordeaux, szampanem i białym burgundem. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Jednym z win, które można spróbować jest Chateau Fleur Haut Gaussens Bordeaux Superieur. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
Chateau Fleur Haut Gaussens Bordeaux Superieur
Chateau Fleur Haut Gaussens Bordeaux Superieur
Głęboka rubinowa Szata, intensywne aromaty czarnych jagód, tostów, przypraw i wanilii. Świeże i owocowe w ustach z aksamitnymi taninami i ładnym wykończeniem.Mieszanka: 85% Merlot, 5% Cabernet Sauvignon, 5% Malbec, 5% Petit Verdot
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia31
Magazyn