Pamiątkowe Ciasto Owocowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj owocowego ciasta. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 143 kalorie, 2G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 32. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Udaj się do sklepu i odebrać proszek do pieczenia, sól, masło, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Biały owocnik: lekki owocnik Nanna Jepson, Fruktkaka (Szwedzki Owocnik .... Nie Jak American Fruitcake), oraz Ciasto owocowe.
Instrukcje
W dużej misce, masło śmietankowe i brązowy cukier. Ubić jajka i miód.
Połączyć mąkę, proszek do pieczenia, sól, ziele angielskie i gałkę muszkatołową; dodać do śmietany na przemian ze śmietaną. Wymieszać z rodzynkami, daktylami, morelami i orzechami pekan.
Opakowanie na dwa nasmarowane i posypane mąką 8-in. x 4-po. Patelnie bochenkowe.
Umieść patelnie na środkowym stojaku piekarnika; umieść płytką patelnię gorącej wody na najniższym stojaku.
Piec w temperaturze 300° przez 60-65 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Całkowicie schłodzić na patelni. Poluzuj krawędzie nożem i zdejmij z patelni. Przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce.