Pam ' s Country Crust Bread
Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 1337 kalorii, 36g białka, oraz 36 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 3. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 50 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, mąkę chlebową, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Chleb wiejski do Maszyny do chleba, Chleb Wiejski, oraz Chleb Wiejski.
Instrukcje
Połączyć drożdże, ciepłą wodę i 2 łyżeczki. cukier w misce wytrzymałego elektrycznego miksera stojącego; odstawić 5 minut. Wymieszać jajka, 3 Składniki, 3 szklanki mąki i pozostały cukier. Ubijaj ciasto ze średnią prędkością, za pomocą uchwytu łopatkowego, aż będzie gładkie. Stopniowo ubić w pozostałych 3 do 3 1/2 szklanki mąki, aż miękkie ciasto tworzy.
Ciasto wyłożyć na dobrze obsypaną mąką powierzchnię i zagniatać, aż będzie gładkie i elastyczne (około 8 do 10 minut), posypując powierzchnię mąką w razie potrzeby.
Umieścić ciasto w lekko nasmarowanej dużej misce, obracając się do góry tłuszczu. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce (85), wolne od przeciągów, około 1 godziny lub do podwojenia luzem.
Dziurkować ciasto; obrócić na lekko posypaną mąką powierzchnię. Podziel ciasto na pół.
Rozwałkuj każde ciasto na pół w prostokąt o wymiarach 18 x 9 cali. Zaczynając od 1 krótkiego końca, ciasno zwinąć każdy prostokąt, galaretkę, naciskając, aby uszczelnić krawędzie podczas toczenia. Szczypta końce ciasta do uszczelnienia, a kończy się tuck pod ciasta.
Umieść każdą rolkę ciasta, szew w dół, w lekko nasmarowanej patelni bochenkowej 9 x 5 cali.
Blaty pędzla z olejem. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce (85), wolne od przeciągów, 1 godzinę lub do podwojenia luzem.
Piec 25 do 30 minut lub do bochenków są głębokie złoty kolor i dźwięk puste po naciśnięciu.
Wyjąć z patelni do stojaka z drutu i szczotkować bochenki roztopionym masłem.
Ostudzić całkowicie (około 1 godziny).
Spróbuj Tych Zwrotów Akcji!
Chleb pszenny w skorupie kraju: Zastąp 3 szklanki mąki pszennej na 3 szklanki mąki chlebowej.
Posypać 1 szklankę (4 oz.) świeżo rozdrobniony ostry ser Cheddar na każdy prostokąt ciasta przed zwinięciem.