Paluszki serowe z sosem Marinara
Paluszki serowe z sosem Marinara może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 130 kalorii, 8G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pietruszkę, cukier, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 28%, to danie nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Paluszki serowe czosnkowe z Marinarą, Paluszki rybne z sosem Marinara, oraz Parmezan pieczone paluszki z cukinii z sosem Marinara.
Instrukcje
Ser pokroić w poprzek na 4 plastry (1 uncja).
Każdy kawałek pokroić na pół wzdłuż. Patyczki serowe zanurzyć w białku jajka; zanurzyć w bułce tartej. Powtórz procedurę powlekania raz, używając pozostałego białka i bułki tartej.
Ułożyć paluszki serowe na blasze pokrytej natryskiem do gotowania. Zamrozić 30 minut.
Zalać mały rondel sprayem do gotowania.
Umieścić na średnim ogniu do gorąca.
Dodaj czerwoną paprykę, pietruszka, i cebula; saute 3 protokół lub do miękkości. Wymieszać z sosem pomidorowym i pozostałymi składnikami; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować 10 minut, mieszając od czasu do czasu.
Zdjąć z ognia i odstawić.
Wyjąć paluszki serowe z zamrażarki i zalać sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 450 przez 5 minut lub do momentu, gdy ser zacznie mięknąć.
Podawać natychmiast z mieszanką sosu pomidorowego.