Paluszki serowe z sosem Marinara

Paluszki serowe z sosem Marinara
Paluszki serowe z sosem Marinara może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 130 kalorii, 8G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pietruszkę, cukier, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 28%, to danie nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Paluszki serowe czosnkowe z Marinarą, Paluszki rybne z sosem Marinara, oraz Parmezan pieczone paluszki z cukinii z sosem Marinara.

Instrukcje

1
Ser pokroić w poprzek na 4 plastry (1 uncja).
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
2
Każdy kawałek pokroić na pół wzdłuż. Patyczki serowe zanurzyć w białku jajka; zanurzyć w bułce tartej. Powtórz procedurę powlekania raz, używając pozostałego białka i bułki tartej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojona Mortadela, Pokrojona Na Paski O Szerokości 1/2 CalaPokrojona Mortadela, Pokrojona Na Paski O Szerokości 1/2 Cala
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
3
Ułożyć paluszki serowe na blasze pokrytej natryskiem do gotowania. Zamrozić 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojona Mortadela, Pokrojona Na Paski O Szerokości 1/2 CalaPokrojona Mortadela, Pokrojona Na Paski O Szerokości 1/2 Cala
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
4
Zalać mały rondel sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
5
Umieścić na średnim ogniu do gorąca.
6
Dodaj czerwoną paprykę, pietruszka, i cebula; saute 3 protokół lub do miękkości. Wymieszać z sosem pomidorowym i pozostałymi składnikami; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować 10 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
7
Zdjąć z ognia i odstawić.
8
Wyjąć paluszki serowe z zamrażarki i zalać sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojona Mortadela, Pokrojona Na Paski O Szerokości 1/2 CalaPokrojona Mortadela, Pokrojona Na Paski O Szerokości 1/2 Cala
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
9
Piec w temperaturze 450 przez 5 minut lub do momentu, gdy ser zacznie mięknąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
10
Podawać natychmiast z mieszanką sosu pomidorowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn