Paluszki Rybne Smażone W Piekarniku

Paluszki Rybne Smażone W Piekarniku
Paluszki rybne smażone w piekarniku wymagają ok. 39 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 172 kalorie. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka mielonego pieprzu, mąki kukurydzianej, beztłuszczowej maślanki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby użyć żółtej mąki kukurydzianej, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka Kukurydziane jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Z łyżeczką wynik 62%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Paluszki rybne smażone w piekarniku z sosem tatarskim, Paluszki Rybne Smażone W Piecu Z Sosem Tatarskim Z " Rozchmurz Się, Ameryko!, oraz Paluszki Rybne Pieczone W Piekarniku.

Instrukcje

1
Pokrój filety po przekątnej na paski o szerokości 1 cala.
2
Połącz paski rybne i maślankę w misce, delikatnie mieszając, aby pokryć paski.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Chleb rozedrzeć na duże kawałki i umieścić w pojemniku blendera; proces aż kruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Rozprowadzić 1/2 szklanki okruchy na blasze do pieczenia i piec w 400 przez 3 do 5 protokół lub do tosty.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Połącz bułkę tartą, mączkę kukurydzianą i pieprz w wytrzymałej plastikowej torbie na zamek błyskawiczny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki
6
Dodaj paski rybne pokryte maślanką; zamknij worek i delikatnie obróć worek, aby pokryć paski rybne.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
7
Ułożyć paski rybne na blasze pokrytej natryskiem do gotowania; posypać solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
8
Piec w temperaturze 425 przez 25 minut lub do momentu, gdy ryba będzie chrupiąca i łatwo się płatkuje po przetestowaniu widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
9
Podawać z octem słodowym, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet SłodowyOcet Słodowy

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Scarpetta Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.
Scarpetta Pinot Grigio
Scarpetta Pinot Grigio
Jasny słomkowy kolor z odrobiną łososia. Aromaty zarówno owoców pestkowych, jak i melona. Pokazując zdolność Pinota Grigio do bycia lekkim na nogach, ale złożonym. Melon i owoce pestkowe z minerałami i średnim ciałem. Pinot Grigio ma tak wielki zasięg. Wspaniałe jako aperitivo, z lekkimi grillowanymi rybami, takimi jak sashimi, pesce crudo lub ceviche.
TrudnośćŚredni
Gotowe W39 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia19
Magazyn