Paluszki Rybne Smażone W Piecu Z Sosem Tatarskim Z " Rozchmurz Się, Ameryko!

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać pieca smażone paluszki rybne z sosem tatarskim z ' rozjaśnić, Ameryka! spróbuj. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 383 kalorie, 33g białka, oraz 8G tłuszczu. Na 2,81 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz kapary, panko, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Ten przepis od Serious Eats ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Paluszki rybne smażone w piekarniku z sosem tatarskim, Paluszki Rybne Pieczone W Piecu Z Sosem Tatarskim (Przyjazne Dzieciom), oraz Paluszki rybne z sosem tatarskim.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Aby przygotować paluszki rybne, umieść mąkę w płytkim naczyniu lub misce.
Umieścić bułkę tartą w drugim płytkim naczyniu lub misce.
Połącz 3 łyżki wody i jajka w trzecim płytkim naczyniu lub misce, mieszając trzepaczką.
Pokrój rybę na 20 pasków (4 x 1/2 cala). Pogłębiać ryby w mące, wytrząsając nadmiar. Ryby zanurzyć w mieszaninie jaj i pogłębiać w bułce tartej.
Umieścić na blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania. Marynować ryby w sprayu do gotowania.
Piec w temperaturze 191° przez 30 minut lub do chrupkości.
Paluszki rybne posypać solą.
Aby przygotować sos tatarski, połącz wszystkie składniki sosu w małej misce.
Sos tatarski podawać z rybą.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio vigneti delle Dolomiti z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
![Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti]()
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 of 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio ma jasnożółty kolor z wyraźnymi kwiatowymi aromatami z nutą przyprawy; średnio treściwy z dobrą mineralnością i precyzyjnym wykończeniem.Dobrze pasuje do ryb i skorupiaków, drobiu, białych mięs jako przystawka lub do posiłku