Paluszki rybne Halibut z sosem tatarskim koperkowo-kaparowym

Paluszki rybne Halibut z sosem tatarskim koperkowo-kaparowym
Paluszki rybne Halibut z sosem tatarskim koperkowo-kaparowym to bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis służy 1. Na 25,77 zł / porcja, ten przepis okładki 58% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 2126 kalorii, 144g białka, oraz 143g tłuszczu. 185 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz kapary, jajko, majonez i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby skorzystać z panko można śledzić to danie główne z Panko Crusted Brownie Pie jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Paluszki rybne z sosem tatarskim, Burger z łososia z sosem tatarskim koperkowo-kaparowym i Ceviche z czerwonej cebuli, oraz Chrupiące paluszki rybne z sosem tatarskim.

Instrukcje

1
Wymieszać pierwsze 5 składników w misce. Doprawić pieprzem. Przykryć i schłodzić sos tatarski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos TatarskiSos Tatarski
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
Rozłóż panko na talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki (12 Uncji) Kwaśnej śmietany, Podzielonej1-1/2 Szklanki (12 Uncji) Kwaśnej śmietany, Podzielonej
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
3
Jajko ubić w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
4
Rybę posypać solą i pieprzem. Pracując partiami, marynujemy ryby w jajku. Płaszcz w panko; strząsnąć nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
5
Podgrzać 1 1/2 łyżki oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Dodaj połowę ryby i gotuj, często obracając, aż ryba będzie nieprzejrzysta w środku i złocista ze wszystkich stron, w sumie około 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
7
Przenieść na 2 talerze; przykryć, aby się ogrzać. Powtórzyć z pozostałym olejem i rybą. Łyżka sosu tatarskiego obok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos TatarskiSos Tatarski
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Thrive Pinot Grigio z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia64
Magazyn