Paluszki Chlebowe Z Czarnego Pieprzu
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać czarny pieprz paluszki chlebowe spróbować. Ten przepis służy 32. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 86 kalorii. Na 7 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka aktywnych drożdży, sól maldon, mąka chlebowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Paluszki Chlebowe Z Czarnego Pieprzu, Parm i papryki chlebowe, oraz Stek z pieprzu chińskiego (smażona wołowina z cebulą, papryką i sosem z czarnego pieprzu) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 i linia 3 blachy do pieczenia z pergaminem. W misce stojącego miksera elektrycznego wyposażonego w hak do ciasta, połączyć wodę, drożdże i 2 łyżki mąki i odstawić do spienienia, o 5 protokół.
Dodać pozostałe 3 szklanki mąki wraz ze skróceniem, sól i pieprz i ugniatać na średniej prędkości, aż ciasto będzie gładkie i elastyczne, 7 do 8 protokół. Przykryj miskę folią i pozostaw ciasto na 15 minut.
Ciasto wyłożyć na nieflorowaną powierzchnię roboczą i podzielić na czwarte części.
Pokrój każdą ćwiartkę na 8 sztuk.
Zwiń każdy kawałek w linę o wymiarach 9 na 1/2 cala. Używając noża, przyciąć paluszki chlebowe do 8 cali; ułóż na blasze do pieczenia i piec przez około 45 minut, aż złoty i jędrny, przesuwając patelnie w połowie pieczenia.
Przenieść paluszki chlebowe do stojaków i ostudzić przed podaniem.