Palona Kalarepa
Palona kalarepa to bezglutenowe i pierwotne przepis z 4 porcjami. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 105 kalorii, 6G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Mieszanka czosnku, parmezan, sól i pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Z łyżeczką wynik 67%, to danie jest solidne. Spróbuj Jak Spiralizować kalarepę: Sałatka z kalarepy i zielonego jabłka z rukolą z kozim serem, suszoną żurawiną i orzechami włoskimi z sosem miodowo-miodowym, Pieczona Wieprzowina Z Kalarepą, oraz Pieczona kalarepa i jajka z musztardą i miodem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C).
Pokrój kalarepę na plastry o grubości 1/4 cala, a następnie pokrój każdy z plastrów na pół.
Połączyć oliwę z oliwek, czosnek, sól i pieprz w dużej misce. Wrzucić plastry kalarepy w mieszaninie oliwy z oliwek do herbu.
Rozłóż kalarepę w jednej warstwie na blasze do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż zbrązowieje, 15 do 20 protokół, mieszając od czasu do czasu w celu brązowego równomiernie.
Wyjąć z piekarnika i posypać parmezanem. Powrót do piekarnika, aby pozostawić parmezan do brązowienia, o 5 protokół.