Palmiery Cynamonowe

Palmiery Cynamonowe
Cynamonowe Palmiers może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 36 kalorii. Ten wegetariański przepis służy 72 i kosztuje 3 grosze za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. 62 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Przynosi ci to Epikurious. Mieszanka masła, soli, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 7%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Palmiery Cynamonowo-Orzechowe, Palmiery Cynamonowo-Orzechowe, oraz Pecan Cynamon Cukier Palmiers.

Instrukcje

1
Wymieszaj mąkę i sól w schłodzonej dużej metalowej misce. Grubo zetrzeć zamrożone masło na mąkę, delikatnie podrzucając do pokrycia masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Skropić 5 łyżek wody lodowej równomiernie na mieszaninie mąki i delikatnie wymieszać widelcem do włączenia. Przetestuj mieszaninę delikatnie ściskając niewielką garść: gdy ciasto ma odpowiednią konsystencję, będzie trzymać się razem, nie rozpadając się. Jeśli to konieczne, dodaj kolejną łyżkę wody, mieszając aż do momentu włączenia i ponownie przetestuj. (Nie przepracuj ciasta ani nie dodawaj zbyt dużo wody, bo ciasto będzie twarde; ciasto będzie grudkowate i smugowate.)
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
3
Uformować ciasto na 5-calowy kwadrat, a następnie schłodzić, owinięte folią, aż będzie twarde, co najmniej 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
4
Rozwałkuj ciasto na powierzchni z mąką za pomocą wałka do ciasta z mąką w prostokąt o wymiarach 15 na 8 cali (z krótkim bokiem najbliżej Ciebie).
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
5
Zetrzyj nadmiar mąki i złóż ciasto na trzy części jak literę. Ponownie zawijamy ciasto i schładzamy, aż będzie twarde, co najmniej 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
6
Ułóż ciasto z krótkim bokiem najbliżej Ciebie na mące i powtórz rozwałkowanie, składanie i schładzanie jeszcze 2 razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
7
Zetrzyj nadmiar mąki, a następnie podziel ciasto na dwie części ostrym nożem i schłodź, owinięte osobno w folię, co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
8
Wymieszać cukier i cynamon, następnie obficie posypać czystą powierzchnię roboczą odrobiną cukru cynamonowego i położyć 1 kawałek schłodzonego ciasta na wierzchu. Szybko rozwałkować na prostokąt o wymiarach 16 na 12 cali (grubość 1/8 do 1/16 cala; jeśli ciasto stanie się zbyt miękkie, schłodzić na blasze do uzyskania jędrności). Przycinaj krawędzie ostrym nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier CynamonowyCukier Cynamonowy
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
9
Posypać wierzch ciasta równomiernie odrobiną cukru cynamonowego, aby całkowicie pokryć, usuwając nadmiar. Złóż 2 przeciwległe długie boki ciasta, aby spotkały się w centrum. Złożyć w te same strony ciasta w ten sam sposób, a następnie złożyć jedną połowę na drugą (jak książka) i delikatnie nacisnąć wałkiem do ciasta, aby lekko spłaszczyć, tworząc długą prostokątną kłodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier CynamonowyCukier Cynamonowy
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
10
Posypać dodatkowym cukrem cynamonowym, jeśli ciasto jest lepkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier CynamonowyCukier Cynamonowy
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
11
Chill na blasze do pieczenia, odkryte, aż firmy, co najmniej 30 minut i do 2 godzin. W międzyczasie powtórz z pozostałym kawałkiem ciasta i cukrem cynamonowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier CynamonowyCukier Cynamonowy
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
12
Rozgrzej piekarnik do 218° z półką w środku. Wyłożyć dużą blachę do pieczenia papierem do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
13
Pokrój 1 log ciasta w poprzek na 1/4-calowe grube plastry ostrym nożem i ułóż plastry, pokrój boki w dół, 1 1/2 cala od siebie na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
14
Piec, aż nadmuchane i złoty wokół krawędzi, 7 do 9 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
15
Wyjąć z piekarnika i obrócić Palmiers za pomocą szpatułki. (Jeśli palmiers zaczną się rozwijać, delikatnie naciśnij, aby zmienić kształt po lekko ostygnięciu.) Kontynuuj pieczenie, aż wszystko się zrumieni i cukier jest karmelizowany, 3 do 5 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
16
Przelać jak zrobiono (palmiers może nie piec równomiernie) do stelaża i ostudzić. Dodać więcej ciastek na ostudzonej blasze do pieczenia wyłożonej świeżym pergaminem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
1
* Ciasto, bez cukru cynamonowego, można schłodzić, dobrze zapakować, do 2 dni lub zamrozić do 1 miesiąca (rozmrozić w lodówce). * Ciasteczka przechowywać w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej 4 dni. W razie potrzeby palmiers można ponownie wsadzić do piekarnika o temperaturze 149°, aż do ogrzania, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier CynamonowyCukier Cynamonowy
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje72
Ocena Zdrowia0
Magazyn