Paleo Drób! Kurczak z imbirem i czosnkiem

Paleo Drób! Kurczak z imbirem i czosnkiem
Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 336 kalorii, 7G białka, oraz 33g tłuszczu na porcję. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i odebrać sól i pieprz, gotowanie tłuszczu z wyboru, szalotki, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Filety rybne z sezamem w sosie czosnkowo-imbirowym, Paluszki Z Kurczaka Z Migdałami-Low Carb & Paleo, oraz Śródziemnomorska kuchnia Paleo / Figa i imbir kurczak Tajine dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 232°. przykryj piersi kurczaka folią z obu stron i za pomocą młotka do mięsa, Funt je do równej grubości, około 1/2 do 3/4-cala grubości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/4 Szklanki Zielonych, Nieprażonych Pestek Dyni, Np. Pestek Dyni1 1/4 Szklanki Zielonych, Nieprażonych Pestek Dyni, Np. Pestek Dyni
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
3 Szklanki Bułki Tartej Panko3 Szklanki Bułki Tartej Panko
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Połącz szalotki, imbir, czosnek, sól i pieprz w robocie kuchennym lub blenderze. Pulsuj kilka razy, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Tortilla O Smaku LimonkiChipsy Tortilla O Smaku Limonki
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Dodać 2 łyżki oliwy z oliwek do robota kuchennego i przetworzyć na pastę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
4
Rozgrzać 1 łyżkę oleju na średnim ogniu w dużej patelni żaroodpornej i umieścić kurczaka na patelni, gładka strona w dół. Podsmaż kurczaka na około 2 do 3 minut z jednej strony, lub aż lekko rumiane i kurczak łatwo uwalnia się z patelni.Odwróć piersi kurczaka i wyłącz palnik. Posmaruj upieczoną stronę pastą imbir-czosnek-scallion i posyp orzechy na wierzchu, naciskając na nie, aby przylegały do pasty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/4 Szklanki Zielonych, Nieprażonych Pestek Dyni, Np. Pestek Dyni1 1/4 Szklanki Zielonych, Nieprażonych Pestek Dyni, Np. Pestek Dyni
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Oliwki Pokrojone Na ćwiartkiOliwki Pokrojone Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
5
Umieść kurczaka w piekarniku na 10 minut lub do czasu, aż zostanie ugotowany (temperatura wewnętrzna osiąga co najmniej 170 ° F), a skórka z orzechów na górze jest złotobrązowa.Pozwól kurczakowi odpocząć przez 5 minut i podawaj.Uwaga: imbir-czosnek-scallion skorupa jest również niezwykle smaczne na ryby. Skórka działa również dobrze z orzechami macadamia zamiast migdałów.Wypróbuj te przepisy kurczaka na Food Republic: kurczak Milanese zwieńczona Przepis Sałatka z kopru włoskiego
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Pojedynczo Porcjowane, Schłodzone Ciasto Z Białymi Kawałkami Orzechów MakadamiaOpakowanie Pojedynczo Porcjowane, Schłodzone Ciasto Z Białymi Kawałkami Orzechów Makadamia
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
6
Hot Bird! Meksykańska Fried Chicken Recipe
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
7
Chicken Piccata Recipe
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn