Paksiw na Pata (gulasz ze świńskich stóp)

Paksiw na Pata (gulasz ze świńskich stóp)
Paksiw na Pata (gulasz ze świńskich stóp) może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 59G białka, 43g tłuszczu, oraz w sumie 684 kalorie. Ten przepis służy 5 i kosztuje $2.13 za porcję. 46 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka liści laurowych, czosnek, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 67%. Podobne przepisy to Paksiw na Pata, Garbanzos con Paticas de Cerdo (ciecierzyca z gulaszem z nóżek wieprzowych), oraz Paksiw na Lechoniu.

Instrukcje

1
Połącz świńskie stopy, ocet, wodę, sos sojowy, cebulę, czosnek, ziarna pieprzu, liście laurowe, cukier i sól razem w garnku; doprowadzić do wrzenia przez 2 do 3 minut. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego; pozwól gulaszowi gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż mięso łatwo ściągnie się z kości i płyn zgęstnieje, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kości Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)Kości Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Podawać na gorąco.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia11
Magazyn