Pakiety fasolki szparagowej z sosem winegret z bekonem

Pakiety fasolki szparagowej z sosem winegret z bekonem
Pakiety fasolki szparagowej z sosem winegret z boczkiem to bezglutenowy i bezmleczny dodatek do dania głównego . Ten przepis służy 12 osobom. Jedna porcja tego dania zawiera około 6 g białka , 20 g tłuszczu i łącznie 259 kalorii . Za 97 centów za porcję ten przepis pokrywa 10% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką szalotkę, oliwę z oliwek, mocno brązowy cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny . Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ten przepis przypadł do gustu 1 smakoszom i kucharzom. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał raczej złą ocenę łyżką wynoszącą 31% . Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Pakiety bekonu z zielonej fasoli , Pakiety z boczkiem z zielonej fasoli i Pakiety zawijane z fasolką szparagową .

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Wyłóż obramowaną blachę do pieczenia folią aluminiową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
2
W dużym holenderskim piekarniku zagotuj wodę na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
3
Dodaj zieloną fasolkę i gotuj, aż będzie chrupiąca, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
4
Zdjąć z ognia, odcedzić i zanurzyć w lodowatej wodzie, aby zatrzymać gotowanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
5
Owiń 5 lub 6 fasolek szparagowych 1 wstążką marchewkową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
6
Ułożyć łączeniem do dołu na przygotowanej blasze. Powtórz proces z pozostałą fasolką szparagową i wstążkami marchewki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
7
Na dużej patelni podsmaż kawałki boczku na średnim ogniu, aż będą chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Prawdziwego BoczkuKawałki Prawdziwego Boczku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
8
Zdejmij z patelni łyżką cedzakową i odsącz na ręcznikach papierowych; odłożyć na bok. Zarezerwuj 3 łyżki smażonego bekonu na patelni i podgrzej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
9
Dodaj szalotkę i smaż przez 2 minuty, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
10
Dodaj brązowy cukier i gotuj przez 1 minutę. Dodaj ocet balsamiczny i gotuj przez 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou
11
Zdjąć z ognia i wymieszać z oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
12
Skrop równomiernie 1 łyżką gorącej mieszanki pęczki fasolki szparagowej.
13
Piec, aż fasolka szparagowa będzie miękka, od 15 do 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
14
Przed podaniem posyp boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn