Pajęczyna Pizza Spread
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przyprawy,więc spróbuj Spider Web Pizza Spread. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 148 kalorii, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 93 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Halloween. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jeśli masz niską wilgotność częściowo odtłuszczone ser mozzarella, krakersy ritz, philadelphia twarogu, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Spider Web Brownie Pizza, Pizza Pepperoni, oraz Pieczona Pizza Pepperoni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Wymieszać pierwsze 3 składniki; wymieszać 2 łyżki. Sos Alfredo.
Rozłóż na dnie 9-calowego talerza ciasta. Top z sosem makaronowym.
Łyżka pozostałego sosu Alfredo do zamykanej plastikowej torby.
Wyciąć mały róg od dołu; mżawka w spiralnej konstrukcji nad sosem makaronowym. Wyciągnij wykałaczkę przez SOS, aby przypominać pajęczynę.
Dodaj 1 oliwkę do ciała pająka.
Wytnij pozostałą oliwkę na nogi pająka.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Spalletti Chianti rezerwowy Poggio Reale z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
![Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale]()
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
To wspaniałe wino rezerwowe, produkowane wyłącznie z posiadłości Poggio Reale, jest wdzięcznym, aksamitnym winem o charakterystycznie ziemistych aromatach Sangiovese i dojrzałych, zrównoważonych smakach owocowych zrównoważonych odrobiną dębu.