Pajęcze Naleśniki Z Dyni
Need a wegetariański posiłek poranny? Naleśniki z dyni z pajęczyny mogą być znakomitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 356 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.55 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, dynię, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sernik Dyniowy Z Pajęczyny, Tarta Z Dyni Czekoladowej, oraz Pumpkin Chocolate Spiderweb Tarta dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, wymieszać jajka, cukier, mleko, olej i wanilia, aż dobrze wymieszane. Wymieszać pozostałe składniki z wyjątkiem syropu tylko do wymieszania.
Linia 1-quart dzban lub miska z galon wielkości zamykane żywności przechowywania plastikowej torbie.
Wlać ciasto do worka; uszczelnić worek, wyciskając powietrze.
Podgrzej dużą nonstick elektryczną patelnię do 191° lub podgrzej 12-calową patelnię nonstick na średnim ogniu.
Smarować gorącą patelnię olejem.
Wytnij otwór 1/4 cala w jednym dolnym rogu torby. Dla każdego naleśnika, delikatnie wycisnąć worek do rury o 2 łyżki ciasta na gorącej patelni w 4-calowy Kształt pajęczyny. Gotować 1 do 2 minut lub aż naleśniki są nadmuchane i osuszyć wokół krawędzi. Włącz naleśniki; gotować o 1 minutę dłużej lub do drugiej strony jest złoty kolor.