Pajęcza pajęczyna czekoladowe muffinki

Pajęcza pajęczyna czekoladowe muffinki
Spider web chocolate Fudge muffins może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru porannego posiłku. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 363 kalorie, 5G białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Halloween. Ten przepis jest lubiany przez 1523 smakoszy i kucharzy. Ten przepis z BBC Good Food wymaga cukru muscovado, kartonu śmietany, czekolady i mąki samozbierającej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 28%, to danie nie jest takie wspaniałe. Podobne przepisy to Ciasto Czekoladowe Pajęczyna, Pajęcze Babeczki, oraz Spooky Spider Web Cookie.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do wentylatora 170C / konwencjonalny 190C / gaz 5 i ułóż puszkę na muffinki z 10 papierowymi pudełkami na muffinki. Czekoladę przełóż do żaroodpornej miski, dodaj masło i płyn. Roztopić w kuchence mikrofalowej na nośniku przez 30-45 sekund (lub ustawić miskę na patelni delikatnie gotującej się wody). Wymieszać i pozostawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Wymieszać mąkę, wodorowęglan sody i oba cukry w misce. Ubić jajko w innej misce i wymieszać z kwaśną śmietaną, następnie wlać to na mieszaninę mąki i dodać schłodzoną czekoladę. Mieszać tylko połączyć dont overmix lub będzie to trudne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Łyżka mieszaniny w przypadkach do około trzech czwartych pełne.
4
Piec przez 20 minut, aż dobrze wzrosną. Poluzuj krawędzie okrągłym ostrzem noża, pozostaw je na kilka minut w puszkach, a następnie wyciągnij i ostudź na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
5
W celu polewania należy wykonać dwie torebki rurowe z papieru odpornego na tłuszcz (lub odciąć końce z dwóch czystych plastikowych torebek). Ciemną i białą czekoladę rozbić na osobne miseczki i rozpuścić w kuchence mikrofalowej na nośniku przez 2 minuty (lub na patelni jak w kroku 1). W jednej torebce włożyć 2 łyżki gorzkiej czekolady, a w drugiej taką samą białą czekoladę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone
Gorzka CzekoladaGorzka Czekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Pracując z jedną babeczką na raz, rozprowadź z miseczki ciemną czekoladę, pozwalając jej trochę spływać, a następnie ułóż na wierzchu cztery koncentryczne okręgi białej czekolady. Używając małego szpikulca, przeciągaj kółka w regularnych odstępach czasu, od środka do krawędzi, aby stworzyć efekt pajęczyny. Powtórz z jeszcze czterema babeczkami. Na pozostałych pięciu rozłóż białą czekoladę i udekoruj ciemną. Najlepiej jeść w dniu, w którym są jeszcze lepsze, podczas gdy czekoladki miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone
Gorzka CzekoladaGorzka Czekolada
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawŚniadanieBrunch
OkazjeHalloween
Magazyn