Paillard z kurczaka z kremową sałatką Parmezanową

Paillard z kurczaka z kremową sałatką Parmezanową
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Paillard z kurczaka z kremową sałatką Parmezanową. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.29 za porcję. Jedna porcja zawiera 1298 kalorii, 71g białka, oraz 82g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 46 minut. Mieszanka parmezanu, mąki, piersi z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 82%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Paillard z kurczaka z sałatką cytrynową, Chrupiące Paillard z kurczaka z letnią sałatką, oraz Paillard z kurczaka ze świeżą sałatką figową i serem pleśniowym.

Instrukcje

1
Zacznij od delikatnego wbijania piersi kurczaka między 2 kawałki folii.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/4 Szklanki Zielonych, Nieprażonych Pestek Dyni, Np. Pestek Dyni1 1/4 Szklanki Zielonych, Nieprażonych Pestek Dyni, Np. Pestek Dyni
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
2
Przygotuj stację do panierowania z mąki, ubijanych jaj i mleka oraz okruchów panko. Całość doprawić solą i pieprzem. Piersi zalać mąką, jajko i panko.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
3
Połóż powlekane piersi na płaskiej tacy i przechowywać w lodówce, aby pozostawić do wyschnięcia skorupy (o 10 minut) to zapewni, że jest mniej wilgoci i mniejsze szanse powłoki złamie podczas smażenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
4
Płytko smażyć paillard w gorącym oleju przez około 2 do 3 minut z każdej strony w zależności od grubości piersi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
5
Dobrze odcedzić, doprawić solą i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
1
Umieścić anchois, żółtka, czosnek, sok z cytryny i wody w blenderze i proces przez 30 sekund, aż mieszanina jest gładka. Po uruchomieniu blendera powoli wlewaj oliwę do dressingu, aby uzyskać emulgację. Wymieszać z parmezanem, doprawić solą i kilkoma zmielonymi szczypcami czarnego pieprzu; odstawić. (Opatrunek przechowywać w lodówce, jeśli nie będzie go używać od razu.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Przygotować sałatkę dzieląc pomidory winogronowe na pół przez środek wzdłuż, mieszając wszystkie składniki w dużej misce do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W 1-calową Kostkę I Pozostawić Na NocPokroić W 1-calową Kostkę I Pozostawić Na Noc
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
3
Dodaj sos i wrzucić sałatkę dobrze.
4
Do serwowania połóż ciepły, chrupiący paillard z kurczaka na podstawie talerza i wierzch z sałatką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
5
Dekoruj ogolonym parmezanem, kawałkiem cytryny i mżawką oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
6
* OSTRZEŻENIE O SUROWYM JAJKU
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
7
Kuchnie Food Network sugerują ostrożność w spożywaniu surowych i lekko ugotowanych jaj
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
8
Ze względu na niewielkie ryzyko wystąpienia salmonelli lub innych chorób przenoszonych przez żywność. Aby zmniejszyć to ryzyko, zalecamy używanie wyłącznie świeżych, odpowiednio schłodzonych, czystych jaj klasy A lub AA z nienaruszonymi skorupkami i unikanie kontaktu między żółtkami lub białkami a skorupką.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
TrudnośćTwardy
Gotowe W46 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia41
Magazyn