Paella Z Owocami Morza

Paella Z Owocami Morza
Przepis owoce morza Paella może zaspokoić swoje europejskie pragnienie w około 2 godziny. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 571 kalorii, 38g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 3,17 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz liść laurowy, groszek, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Patelnia Paella Mixta (Paella z owocami morza i mięsem), Paella Z Owocami Morza, oraz Paella Z Owocami Morza.

Instrukcje

1
Ze skóry i kości halibuta, a następnie pokroić w kostkę l-calową. Zachowaj resztki.
Składniki, których będziesz potrzebować
HalibutHalibut
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
2
Kawałki halibuta posypać grubą solą i odstawić do użycia. Shell krewetki i zarezerwować muszle. W dużym garnku miejsce 7 szklanki wody, zastrzeżone muszle krewetek, halibut skrawki, witlinek, liść laurowy, tymianek, gałązki pietruszki, sól, i obrane cebuli. Doprowadzić do wrzenia, przykryć i dusić 1 godzinę. Odcedzić i zarezerwować 6 filiżanek bulionu. Płatki witlinka, usuwając skórę i kości, i dodać tę rybę do bulionu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
HalibutHalibut
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
WitlinekWitlinek
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Rozgrzać olej w metalowej patelni paella z około 15-calowej podstawy i smażyć krewetki i homara, aż zmienią kolor różowy (zostaw homara trochę dłużej niż krewetki).
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiNa 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Usunąć
5
Dodaj kawałki halibuta na patelni i smażyć minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
HalibutHalibut
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Usunąć W pozostałym oleju, smażyć pierścienie kałamarnicy szybko, następnie dodać posiekaną cebulę i gotować, aż zwiędnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego
Cienki-Cienki-
7
Dodaj pomidora i gotować minutę lub dwie, aż większość płynu pomidorowego odparuje. Wymieszać z ryżem i dobrze wymieszać z olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Groszek Goya®Groszek Goya®
Cienki-Cienki-
8
Wlać zarezerwowany bulion rybny, wrzący na gorąco, groch, szafran i sól. Gotować, odkryte i mieszając od czasu do czasu, o 10 minut, lub aż ryż nie jest już zupy, ale niektóre płyn pozostaje.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzafranSzafran
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Groszek Goya®Groszek Goya®
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
9
Dodać zmiażdżony czosnek i mieszać w krewetki, kawałki halibuta, i paski pimiento. Ułóż homara na górze i wepchnij małże do ryżu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienko Pokrojona Papryka Pimento Lub Pieczona Czerwona PaprykaCienko Pokrojona Papryka Pimento Lub Pieczona Czerwona Papryka
HalibutHalibut
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiNa 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Pudełko Suszonego SpaghettiPudełko Suszonego Spaghetti
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Groszek Goya®Groszek Goya®
10
Umieść w piekarniku 325 F, odsłoniętym, na 15-20 minut lub do momentu wchłonięcia cieczy, ale ryż nie jest do końca gotowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Goya®Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
11
Zdjąć, przykryć lekko folią i odstawić na 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
12
Posypać natką pietruszki i udekorować cytryną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
13
Podawać z zieloną sałatką i schłodzonym białym winem jak Marqus de Riscal.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
14
artykuł var
15
Typ_27_data = {};
16
artykuł
17
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia42
Magazyn