Przepis krewetki i kiełbasa Paellan jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników europejskiej żywności. To danie główne ma 338 kalorii, 26g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.82 za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz kiełbasę z indyka, nitki szafranowe, pomidory z puszki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Paella z kiełbasą i krewetkami, Papryka krewetki i kiełbasa Quinoa Paella, oraz Paella z kurczakiem i kiełbasą.
Instrukcje
1
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodaj kiełbasę na patelni; smażyć 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Dodaj cebulę i paprykę na patelnię; smażyć 4 protokół. Wymieszać w czosnku, czarny pieprz, i szafran; smażyć 1 minutę. Wymieszać ryż, 3/4 szklanki wody, majeranek, pomidory i sok z małży; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 4 minut lub aż ryż jest prawie przetargu. Wymieszaj krewetki. Przykryć i dusić 3 minuty lub aż krewetki są zrobione.
Krewetki w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Maysaran Arsheen Pinot Gris z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.