Przepis warzywna Paella może zaspokoić Europejskie pragnienie w około 45 minut. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.37 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis ma 322 kalorie, 12g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz paprykę, ryż paella, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Paella Warzywna, Paella Warzywna, oraz Paella Warzywna dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Doprowadzić wodę do wrzenia w małym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
2
Dodać szafran, przykryć i zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szafran
3
Odstawić na 10 minut.
4
Rozgrzać oliwę z oliwek w ciężkim dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
5
Dodaj paprykę i cebulę i smażyć, aż cebula będzie złoty, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Tempranillo, Albarino i Grenache są doskonałym wyborem dla hiszpańskiego. Łącząc wino z daniami kuchni hiszpańskiej, dlaczego nie kierować się zasadą "co rośnie razem idzie razem"? Polecamy albariño do białego wina i garnachan i tempranillo do czerwonego. Jedno wino, którego możesz spróbować to Hacienda Lopez de Haro Tempranillo. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.