Przepis prażono-warzywna Paella może zaspokoić Europejskie pragnienie w ok. 45 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 260 kalorii. Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 1,32 zł za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz ryż arborio, pieprz jalapeño, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Paella Warzywna, Paella Warzywna, oraz Paella Warzywna dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Doprowadzić bulion z kurczaka i nici szafranowe do wrzenia na średnim ogniu; zmniejszyć ogień i gotować mieszaninę 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szafran
Rosół Z Kurczaka
2
Wrzucić razem papryka paski, pokrojone cukinia, i 1 łyżka oleju; miejsce w równej warstwie w 15-x 10-calowy jellyroll patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
Cukinia
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Posypać równomiernie oregano i tymiankiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Tymianek
4
Piec w 400 przez 25 do 30 minut lub do miękkości, mieszając raz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
5
Podsmażyć cebulę, czosnek, i jalapeo w pozostałych 1 łyżka gorącego oleju w dużej patelni na średnim ogniu 20 do 25 minut lub aż cebula jest karmelizowany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
Cebula
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Dodaj pomidory i gotuj, często mieszając, 3 do 5 minut lub do wchłonięcia płynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor
7
Dodaj niegotowany ryż i rosół z kurczaka mieszaninę na patelni; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 20 do 30 minut, mieszając raz po 15 minutach. Wymieszać paprykę i cukinię i gotować 5 minut.
Tempranillo, Albarino i Grenache są doskonałym wyborem dla hiszpańskiego. Łącząc wino z daniami kuchni hiszpańskiej, dlaczego nie kierować się zasadą "co rośnie razem idzie razem"? Polecamy albariño do białego wina i garnachan i tempranillo do czerwonego. Flaco Tempranillo z 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 8 dolarów za butelkę.