Paduan Gnocchi: Gnocchi alla Padovana

Paduan Gnocchi: Gnocchi alla Padovana
Paduan Gnocchi: Gnocchi alla Padovana może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 397 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka cukru, cynamonu, masła i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 31%, co nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to Gnocchi alla romana (Roman Semolina Gnocchi), Gnocchi alla Ciociaria (Ciociaria-Style Gnocchi), oraz Gnocchi alla Sorrentina.

Instrukcje

1
Całe ziemniaki umieścić w rondlu z wodą do przykrycia. Doprowadzić do wrzenia i gotować na niskim wrzenia, aż będą miękkie, o 45 protokół. Jeszcze ciepłe ziemniaki obrać i przełożyć przez młyn warzywny na czystą deskę do makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Zrobić dobrze w środku ziemniaków i posypać mąką, cukrem i cynamonem. Połącz składniki w jednorodne ciasto. Ugniataj przez 4 minuty, aż piłka będzie sucha w dotyku. Ciasto podzielić na 6 dużych kulek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
3
Rzuć każdą kulkę na liny o średnicy 3/4 cala i przetnij liny na kawałki o długości 1 cala. Przesuń kawałki z widelca lub wzdłuż wklęsłej strony tarki do sera, aby zdobyć boki. Wrzuć kawałki ciasta do wrzącej wody i gotuj, aż wypłyną na powierzchnię, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TarkaTarka
4
Odsączyć gnocchi i przenieść do miski do mieszania. Wymieszać z roztopionym masłem, zetrzeć na tarce Parmigiano-Reggiano i od razu podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
GnocchiGnocchi
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Magazyn