Paduan Gnocchi: Gnocchi alla Padovana

Paduan Gnocchi: Gnocchi alla Padovana może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 397 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka cukru, cynamonu, masła i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 31%, co nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to Gnocchi alla romana (Roman Semolina Gnocchi), Gnocchi alla Ciociaria (Ciociaria-Style Gnocchi), oraz Gnocchi alla Sorrentina.
Instrukcje
Całe ziemniaki umieścić w rondlu z wodą do przykrycia. Doprowadzić do wrzenia i gotować na niskim wrzenia, aż będą miękkie, o 45 protokół. Jeszcze ciepłe ziemniaki obrać i przełożyć przez młyn warzywny na czystą deskę do makaronu.
Zrobić dobrze w środku ziemniaków i posypać mąką, cukrem i cynamonem. Połącz składniki w jednorodne ciasto. Ugniataj przez 4 minuty, aż piłka będzie sucha w dotyku. Ciasto podzielić na 6 dużych kulek.
Rzuć każdą kulkę na liny o średnicy 3/4 cala i przetnij liny na kawałki o długości 1 cala. Przesuń kawałki z widelca lub wzdłuż wklęsłej strony tarki do sera, aby zdobyć boki. Wrzuć kawałki ciasta do wrzącej wody i gotuj, aż wypłyną na powierzchnię, około 1 minuty.
Odsączyć gnocchi i przenieść do miski do mieszania. Wymieszać z roztopionym masłem, zetrzeć na tarce Parmigiano-Reggiano i od razu podawać.