Pad Thai
Przepis Pad Thai jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie opcja dla miłośników azjatyckiego jedzenia. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 289 kalorii. Ten przepis służy 4. Na $1.1 za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka tofu, brokuły, szerokie paluszki ryżowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 50%, co jest solidne. Podobne przepisy to Pad Thai Zoodles, Wegetariańska Pad Thai z Zoodles, oraz Pad do squasha Spaghetti Thai z kurczakiem-Paleo.
Instrukcje
Makaron umieścić w dużej misce.
Dodać wrzącą wodę na pokrycie; odstawić 10 minut lub do miękkości.
Ocet i 5 kolejnych składników (ocet przez czosnek) połączyć w małej misce, mieszając trzepaczką.
Podgrzać dużą patelnię nonstick pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Posyp tofu solą, czerwonym pieprzem i czarnym pieprzem.
Dodaj tofu na patelnię; smażyć 8 minut lub aż lekko rumiane.
Dodaj cebulę, brokuły, i marchew na patelnię; smażyć 4 protokół lub do miękkości.
Dodaj jajko do patelni; stir-fry 20 sekund lub do miękkiej jajecznicy, stale mieszając.
Powrót tofu i mieszanki cebuli na patelnię. Wymieszać z makaronem i mieszaniną octu; gotować 1 minutę lub do dokładnie ogrzanego, stale mieszając.
Zdjąć z ognia. Wymieszać z sokiem; posypać orzeszkami ziemnymi.