Paczki rybne z sosem romesco i warzywami
Paczki rybne z sosem romesco i warzywami mogą być tylko Europejska przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 338 kalorii, 11g białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Na 2,62 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Mieszanka ryb, cytryny, chilli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 181 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 98%. Ryba w sosie Romesco, Wietnamskie paczki z warzywami, oraz Curry Kokosowe paczki rybne są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Piekarnik nagrzewany do 200C / 180C wentylator / Gaz
Umieścić każdy filet rybny na dużym kawałku pieczenia pergaminu i top każdy z kilku plasterków cytryny i gałązką tymianku.
Skropić 1 łyżeczką oleju i doprawić. Złóż na górnych krawędziach każdego kawałka pergaminu, aby uszczelnić, a następnie scrunch się końce jak słodkie opakowanie.
Przekładamy paczki na blachę do pieczenia i pieczemy w piekarniku przez 15 min.
Tymczasem kalafior na parze przez 4 min, a następnie dodać dymkę przez 3 Min więcej lub do miękkości. Osuszyć, następnie wrzucić warzywa w 2 łyżki oliwy z oliwek i doprawić. Na dużej patelni kawałki chleba tostujemy w pozostałym oleju, następnie dodajemy chili i czosnek i gotujemy przez 1 min. Włożyć do robota kuchennego z orzechami, papryką, pomidorem i octem i pulsować, aż do uzyskania szorstkiej pasty. Doprawić i odsunąć na bok.
Wytrzyj, a następnie podgrzej patelnię.
Dodać kliny kalafiora i dymki, i gotować przez kilka minut z każdej strony do brązowego.
Podawać razem z rybą i sosem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Maysaran Arsheen Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 18 dolarów za butelkę.
![Maysara Arsheen Pinot Gris]()
Maysara Arsheen Pinot Gris
Jasny wyraz owoców z przodu, witając podniebienie nutami ściętej trawy w ciepły dzień. Wino jest zakotwiczone rześką kwasowością, ale nie tak bardzo, aby obezwładnić ulotną słodycz, która pozostawia uśmiech. Arsheen ma inteligentny, orzeźwiający charakter, który nada klarowności szeregowi przetworów z ryb, drobiu i wieprzowiny.