Paczki Kukurydzy Południowoamerykańskiej

Paczki Kukurydzy Południowoamerykańskiej

Instrukcje

1
Usunąć i wyrzucić jedwab. Umieść tarkę pudełkową w talerzu lub szerokiej misce i, używając największych otworów,zetrzyj z kolb kukurydzę wystarczającą ilość, aby odmierzyć 2 filiżanki, w tym płyn. Rezerwuj kolby na parujące humity.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
2
Zanurz łuski w szerokim 6 - do 8-litrowym garnku wrzącej wody za pomocą szczypiec, a następnie
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tarka Do PudełekTarka Do Pudełek
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
wyłączyć ogrzewanie, pozostawiając łuski w wodzie, aż będą gotowe do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
4
Mielić białe i bladozielone części szalotki i osobno mielić 2 łyżki zieleni szalotki.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
5
Masło ciepła w 10-calowej ciężkiej patelni na umiarkowanie wysokim ogniu, aż piana ustąpi, następnie podsmażyć paprykę, chile, i białe i jasnozielone części szalotki, mieszając drewnianą szpatułką, aż zmięknie i blady złoty, 3 do 5 protokół. Wymieszać sól, cynamon i startą kukurydzę (w tym płyn) i doprowadzić do duszenia. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Mięso MieloneMięso Mielone
6
Ubij razem mleko i jajka w małej misce, następnie wymieszaj z mieszanką kukurydzianą i gotuj na małym ogniu, stale mieszając, aż mieszanina zacznie utrzymywać swój kształt i przypomina bardzo luźną jajecznicę, 3 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
7
Przenieść mieszaninę do miski ustawionej w większej misce z lodem i zimną wodą i schłodzić do temperatury pokojowej. Wymieszać z zielenią szalotki.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Wykonaj około 25 wstążek z najwęższych łusek, rozrywając łuski wzdłuż na długie paski o szerokości 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
Pat 4 lub 5 łuski suche i zorganizować, ścięte boki do góry, na ręczniku kuchennym z szerszymi końcami łuski najbliżej Ciebie. Umieścić około 2 łyżki nadzienia kukurydzy w środku 1 łuski. Złóż boki nad wypełnieniem, aby zamknąć, a następnie złóż dolny koniec nad wypełnieniem i złóż węższy górny koniec w dół nad dnem (wąski koniec może sięgać do tyłu opakowania). Wiązana paczka zamknięta wstążką z łuski kukurydzy. Powtórz z pozostałymi łuskami (4 lub 5 na raz), nadzieniem i wstążkami.
10
Kłaść zarezerwowane kolby w poziomych warstwach w dnie 6-do 8-quart ciężkiego garnka (nie Pakuj ciasno), przecinając kilka na pół, jeśli to konieczne, aby zrobić równą półkę, na której parować humitas.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
11
Dodaj wystarczającą ilość wody, aby prawie pokryć kolby, a następnie ułóż niektóre Pozostałe łuski w warstwie nad kolbami. Stań humitas pionowo na łuskach i przykryj kolejną warstwą łusek. Doprowadzić wodę do wrzenia, następnie przykryć garnek i parę humitas, dodając więcej wody, jeśli to konieczne, aż napełnienie jest twarde i łatwo oddziela się od łuski po otwarciu (test jeden), około 40 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
12
Uwaga kucharzy
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1
Humitas can be assembled 4 hours before steaming and chilled, covered.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Magazyn