Pacific Black Cod Escabeche może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 532 kalorie, 18g białka, oraz 41 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 2,45 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 13 powie, że trafiło w sedno. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz filety z dorsza pacyficznego, oliwę z oliwek, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 92% to danie jest super. Podobne przepisy to Pan Gotowany Dorsz Pacyficzny Czarny, Black Bean Bisque w / Rock Shrimp Escabeche, oraz Czarna fasola Bisque z Rock Shrimp Escabèche.
Instrukcje
1
Rozgrzać 1/2 szklanki oliwy z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu (nie ulegaj pokusie, aby zmniejszyć tę ilość oleju, jest potrzebna do marynaty). Podsmażyć paprykę, cebula, marchew i chili, aż zmiękną, 5-10 protokół. Wymieszaj ocet, liść laurowy, jagody ziela angielskiego, usuń z ognia i odstaw na bok.2 filety rybne osuszyć ręcznikiem papierowym i posypać z obu stron solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziele Angielskie
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Filety Rybne
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Umieścić mąkę na talerzu i pogłębiać filety w mące z obu stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
3
Podgrzać pozostałą 1/4 szklanki oleju patelnię na dużym ogniu. Gdy olej jest gorący (ale nie pali), dodaj filety rybne do patelni. Gotować z jednej strony przez 1-2 minuty, następnie odwrócić i gotować drugą stronę przez 1-2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Rybne
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Usuń rybę z patelni, gdy są tylko w połowie ugotowane, ponieważ ocet w marynacie zakończy proces gotowania.3
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Umieść częściowo ugotowane filety rybne w naczyniu niereaktywnym, takim jak naczynie do zapiekanek ceramicznych lub pyrex. Łyżka octu warzywnego mix na i wokół ryby. Przechowywać w lodówce przez noc. Ryba zakończy "gotowanie" w kwaśnej marynacie i stanie się bardziej jędrna. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa Mieszane
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie Zapiekane
6
Podawać na małym talerzu lub na crostini na przystawkę. Lub Dodaj do taco z serem (cheddar w zmiękczonej tortilli kukurydzianej) na szybkie taco rybne.Potrwa kilka dni w lodówce.
Cod działa bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Loveblock Pinot Gris z oceną 4.6 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 24 dolarów za butelkę.