Pachnący i koper włoski w Prosciutto
Pachnący i koper włoski w Prosciutto może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 22 kalorie. Ten przepis służy 6. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka pachnące, kliny cytryny, cienkie-prosciutto i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 16%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Sałatka Z Kopru Włoskiego, Prosciutto I Granatu, Sałatka Śródziemnomorska Z Prosciutto, Koprem Włoskim I Kantalupą, Che, oraz Sałatka z kopru włoskiego z Prosciutto i pistacjowym Pesto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Używając małego, ostrego noża, rozetnij otwarte pachnące brzuchy, wyrzuć wnętrzności, opłucz rybę i osusz.
Opłucz koper włoski. Przyciąć i odrzucić łodygi i posiniaczone plamy. Opłukać, osuszyć i posiekać pierzaste liście. Za pomocą krajalnicy pokrój koper włoski na kawałki o grubości 1/16 cala.
Połóż plastry prosciutto płasko.
Na wąską szerokość plasterków prosciutto ułożyć równe porcje pachnącego kopru, następnie na rybę równo pokroić koper włoski.
Zawiń prosciutto, aby zamknąć rybę i koper włoski, i zabezpiecz dwoma równoległymi cienkimi metalowymi szaszłykami w poprzek ryby. Lub pokroić prosciutto w paski. Owiń 1 pachnący na raz równymi porcjami kopru włoskiego na pasku prosciutto. Nawlecz w poprzek na szaszłyki.
Ułóż szaszłyki na lekko naoliwionym grillu na solidnym łóżku z gorących węgli lub na dużym ogniu na grillu gazowym (możesz trzymać rękę na poziomie grilla tylko 2 do 3 sekund). Gotować, aż zapach będzie nieprzezroczysty, ale wilgotny wyglądający w najgrubszej części (wyciąć 1 do testu), około 6 minut; po 3 minutach przekręcić szaszłyki.
Na talerzu lub talerzach ułożyć szaszłyki i posypać posiekanymi zieleniami z kopru włoskiego. Wyciągnij szaszłyki i dodaj sok z cytryny do smaku. Pachnące kości są jadalne, jeśli chcesz, ale szkielety można podnieść w całości i wyrzucić.