Pachnące Pierogi Wegetariańskie

Pachnące Pierogi Wegetariańskie
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pachnących wegetariańskich pierogów. Ten przepis służy 1 i kosztuje $2.98 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 472 kalorie, 31g białka, oraz 27 g tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz Skórki gyoza, imbir, skrobię kukurydzianą i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać tofu można śledzić to danie główne z Sernik Z Tofu jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Pierogi Wegetariańskie, Wegetariańskie Soi Gau "Wodne Pierogi", oraz Wegetariańskie Chik ' n i pierogi.

Instrukcje

1
Najpierw owinąć płyty tofu w ręczniki papierowe lub ręcznik bawełniany i umieścić na górze dużą wagę, taką jak żeliwna patelnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Odstawić na 30 minut, aby wycisnąć nadmiar wody, a następnie, za pomocą widelca, rozgnieść tofu, aż będzie gładka w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Następnie rozdrobnij czarne czapki grzybowe ręcznie lub zmiel je w robocie kuchennym wyposażonym w stalowe ostrze. Kasztany wodne osuszyć ręcznikami papierowymi i drobno posiekać ręcznie lub w robocie kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Kokosowa Lub Mleko *patrz Uwaga Dotycząca Pękania KokosówWoda Kokosowa Lub Mleko *patrz Uwaga Dotycząca Pękania Kokosów
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Mięso MieloneMięso Mielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
4
Trzeci
5
Umieść tofu, czarne grzyby, kasztany wodne, marchew, i przyprawy w misce. Energicznie wymieszać łyżką lub rękami, aby dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Kokosowa Lub Mleko *patrz Uwaga Dotycząca Pękania KokosówWoda Kokosowa Lub Mleko *patrz Uwaga Dotycząca Pękania Kokosów
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
6
Dodać żółtka i 2 łyżki skrobi kukurydzianej i mieszać, aż będzie gładka i lepka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczka Półsłodkiej CzekoladyTabliczka Półsłodkiej Czekolady
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
7
Posypać kolejną łyżką skrobi kukurydzianej, jeśli nadzienie jest zbyt luźne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczka Półsłodkiej CzekoladyTabliczka Półsłodkiej Czekolady
8
Czwarty
9
Łyżkę nadzienia umieść na środku każdej skórki pieróg i zwilż krawędź palcem zanurzonym w wodzie lub ubitym jajku. Złóż, aby utworzyć kształt półksiężyca. Dociśnij krawędzie, aby zamknąć wypełnienie i uszczelnienie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
10
Gotowe pierogi układamy na blasze lekko posypanej skrobią kukurydzianą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczka Półsłodkiej CzekoladyTabliczka Półsłodkiej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
11
Po piąte doprowadzić 3 ćwiartki wody do wrzenia w dużym garnku i dodać jedną trzecią pierogów. Gdy woda powróci do wrzenia, gotuj przez 3 do 4 minut na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
12
Wyjąć z wody sitkiem i ułożyć ugotowane pierogi na półmisku. Pozostałe pierogi gotować w dwóch kolejnych partiach zgodnie z zaleceniami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
13
Podawać z pikantnym sosem do maczania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do ZanurzaniaSos Do Zanurzania
14
artykuł var
15
Typ_27_data = {};
16
artykuł
17
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje1
Ocena Zdrowia13
Magazyn