Pachnące Jajko Curry

Pachnące Jajko Curry
Pachnące jajko Curry może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 807 kalorii, 43g białka, oraz 38 g tłuszczu każdy. Na $3.1 za porcję, ten przepis okładki 57% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odebrać ząbki czosnku, groch, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. Z łyżeczką wynik 81%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Pachnące Curry Z Kurczaka, Pachnące curry z cukinii i krewetek, oraz Pachnące Romanesco & Curry Z Ciecierzycy dla podobnych receptur.

Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose

Indian można łączyć z Gruener Veltliner, Riesling i musujące różowe. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Pratsch Organic Gruner Veltliner (1 litr) z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
Pratsch Organic Gruner Veltliner (1 Litr)
Pratsch Organic Gruner Veltliner (1 Litr)
100% Certyfikowany Ekologiczny Gruner Veltliner. To wino jest ziołowe, świeże i pikantne z nutami białego pieprzu, jabłka i cytrusów na podniebieniu.
TrudnośćŚredni
Gotowe W55 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia85
Magazyn