Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Pachnący kurczak Curry może być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.2 za porcję. Jedna porcja zawiera 652 kalorie, 43g białka, oraz 31 g tłuszczu. 85 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz kurczaka z rożna, chutney z mango, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać zmielony cynamon, można śledzić to danie główne z Cynamonowe Twisty jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Pachnące Curry Z Kurczaka, Pachnące curry z kurczaka z ciecierzycą, oraz Pachnące curry z cukinii i krewetek dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Przyprawy wymieszać w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wietnamskie Chipsy Cynamonowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Rozgrzać olej w holenderskim piekarniku lub małym czajniku zupy na średnim ogniu; dodać cebulę i saute aż złoty, 8 do 10 protokół.
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka
3
Dodać czosnek; saute aż pachnące, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
4
Dodaj przyprawy; tosty aż pachnące, 30 sekund do 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wietnamskie Chipsy Cynamonowe
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
5
Dodać kurczaka; mieszać aż do całkowitego pokrycia przyprawami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Wietnamskie Chipsy Cynamonowe
6
Dodać mleko kokosowe, pomidory i bulion. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu; gotować uncovered aż smaki blend i gulasz jest gęsty, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.