Pachnąca liściem laurowym i tymiankiem pieczona dynia zimowa i czosnek

Pachnąca liściem laurowym i tymiankiem pieczona dynia zimowa i czosnek
Pachnąca liściem laurowym i tymiankiem pieczona dynia zimowa i czosnek to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 136 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka liści laurowych, oliwa z oliwek, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. To będzie hit w Twoim Zima wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Soufflé Z Dynią Zimową Z Pieczonym Czosnkiem, Czosnek i tymianek pieczone dyni, oraz Ziemniaki Pachnące Liściem Laurowym.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Połączyć wszystkie składniki z wyjątkiem gotowania sprayu w dużej misce; wrzucić do herbu. Ułóż w jednej warstwie na patelni z galaretką pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Piec w temperaturze 450 przez 45 minut lub do miękkości, mieszając po 20 minutach. Przed podaniem należy wyrzucić tymianek i liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia74
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeZimowe
Magazyn