P ' at Lassi (Indo-Koreański napój jogurtowy)

P ' at Lassi (Indo-Koreański napój jogurtowy)
Przepis P ' at Lassi (Indo-Koreański napój jogurtowy) jest gotowy w około 5 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników indyjskiego jedzenia. Jedna porcja zawiera 119 kalorii, 8G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje 91 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz fasolę azuki, cynamon, jogurt i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Sprawdza się jako niedrogi posiłek poranny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Banana Lassi-jak zrobić banana Lassi-Indyjski napój jogurtowy, Lychee Lime Lassi (Napój Jogurtowy), oraz Indyjski Napój Mango Lassi.

Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose

Gruener Veltliner, Riesling i Sparkling rosé to moje najlepsze propozycje dla Indian. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Jules Taylor Gruner Veltliner z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Jules Taylor Gruner Veltliner
Jules Taylor Gruner Veltliner
Tętniące życiem wino z cytryną i białymi brzoskwiniami z delikatną powłoką wanilii i mrowieniem białego pieprzu. Zapewnia przyjemny suchy kręgosłup, a jednocześnie jest warstwowy i kremowy z miękką kwasowością i orzechowymi niuansami. Jest jasny i świeży z wielkim bogactwem i fakturą z dzikiego fermentu i zapewnia szczególnie długie, harmonijne wykończenie.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn