Płatki Owsiane Wolnoopadające Stalowe

Płatki Owsiane Wolnoopadające Stalowe
Płatki owsiane wolnoopadające Steel-Cut to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie poranny posiłek. Jedna porcja zawiera 332 kalorie, 8G białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, mleko kokosowe, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Slow Cooker Steel Cut Owsianka, Powolna Kuchenka Płatki Owsiane Ze Stali Ciętej Jabłkiem, oraz Slow Cooker Szarlotka Stalowa Cięta Płatki Owsiane dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Włożyć cienką warstwę masła do powolnej kuchenki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Foremki Na MuffinyForemki Na Muffiny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
2
Dodać wodę, owies, kokos lub pełne mleko, brązowy cukier i sól i mieszać do połączenia.Przykryć i gotować na niskim, aż owies są gotowane przez i kremowy, o 7 do 8 godzin. Wymieszać wanilią i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
RamięRamię
1 Szklanka Pełnego Mleka Lub śmietanki1 Szklanka Pełnego Mleka Lub śmietanki
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)
3 łyżki Oleju Z Prażonych Orzechów Włoskich3 łyżki Oleju Z Prażonych Orzechów Włoskich
Filiżanki Wielkości Przekąski, BrzoskwinieFiliżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn