Pączki Z Jabłek

Pączki Z Jabłek
Pączki jabłecznika mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 341 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 12. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 419 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz pod ręką jabłka, jajko plus żółtko, cukier cukierniczy i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pieczone pączki jabłkowe cynamonowe z glazurą jabłkową, Pieczone pączki jabłkowe cynamonowe z glazurą jabłkową, oraz Pączki Z Jabłek dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rdzeń i grubo posiekaj jabłka (nie obieraj).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
2
Połączyć z 1 1/2 szklanki cydru w średnim rondlu na średnim ogniu; przykryć i gotować, aż zmięknie, o 8 protokół. Odkryj i kontynuuj gotowanie, aż jabłka będą miękkie, a cydr zostanie prawie całkowicie zmniejszony, około 5 minut. Puree z mikserem zanurzeniowym lub w robocie kuchennym, aż będzie gładkie. Odmierz SOS; powinieneś mieć 1 szklankę. (Gotować w celu dalszego zmniejszenia, jeśli to konieczne.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
3
Lekko ostudzić.
4
W średniej misce wymieszać mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, 1 1/2 łyżeczki cynamonu, sól i gałkę muszkatołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
Papier RyżowyPapier Ryżowy
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
5
Beat 2/3 szklanki cukru granulowanego i skrócenie w innej misce z mikserem na średniej prędkości do piaszczystej. Ubić jajko i żółtko, następnie stopniowo wymieszać w musie jabłkowym, skrobając miseczkę. Ubić połowę mieszanki mąki, następnie maślankę i wanilię, a następnie pozostałą mieszaninę mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prażone I PistacjePrażone I Pistacje
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
Filiżanka Półsłodkich Kawałków Czekolady Lub RodzynekFiliżanka Półsłodkich Kawałków Czekolady Lub Rodzynek
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
6
Wymieszaj, aby uzyskać lepkie ciasto; nie mieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
7
Zeskrobać ciasto na lekko posypany mąką arkusz pergaminu i wkleić w 7-na-11-calowy prostokąt, o grubości około 1/2 cala. Przykryć folią i przechowywać w lodówce przez co najmniej 2 godziny lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
8
Tymczasem, aby glazury: gotować Pozostałe 1 filiżanki cydru w małym rondlu na średnim ogniu, aż zredukowane do 1/4 Puchar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
9
Ubijamy cukier cukierniczy, aż będzie gładki i błyszczący, a następnie odstawiamy.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
10
Pozostałe 1 szklankę cukru granulowanego i 2 łyżeczki cynamonu wymieszać w płytkiej misce; odstawić na polewę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prażone I PistacjePrażone I Pistacje
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
11
Rozgrzać 2 cale oleju roślinnego w dużym garnku o ciężkim dnie na średnim ogniu, aż termometr do głębokiego smażenia zarejestruje 350 stopni. Wyłożyć blachę do pieczenia ręcznikami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
12
Schłodzone ciasto pokroić na 12 rund, za pomocą mąki 2 1/2 - lub 3-calowego obcinacza do biszkoptów, a następnie pokroić środki za pomocą 1-calowego obcinacza (lub użyć obcinacza do pączków). Slip 2 lub 3 pączki na raz do gorącego oleju i smażyć na złoty kolor, 1 do 2 minut na stronie, dostosowanie ciepła w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
13
Przenieść do ręczników papierowych do osuszenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
14
Zanurz jedną stronę każdego pączka w glazurze cydru, pozwalając nadmiar kapać; zanurz tylko oszkloną stronę w cukrze cynamonowym lub zwinąć całość w cukrze cynamonowym, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
15
Podawać na ciepło.
16
Zdjęcia Kate Mathis
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 10 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn