Pâtã© z wątroby kurczaka z Klon szkliwione jabłka

Pâtã© z wątroby kurczaka z Klon szkliwione jabłka
Ten przepis służy 12 i kosztuje 52 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 142 kalorie, 7G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz sól morska, sól koszerna, szalotka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Klon-Glazurowana marchewka i jabłka, Naleśniki owsiane z jabłkami pieczonymi glazurą klonową, oraz Pieczone polędwiczki wieprzowe i klonowe jabłka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Roztopić 2 łyżki masła w małym rondlu ustawionym na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Dodaj szalotki i wymieszać je, aby je dobrze pokryte. Włączyć ogień do medium i przykryć patelnię, pozwalając im gotować około 5 protokół, mieszając od czasu do czasu. Po szalotki stały się przezroczyste, dodać czosnek i wymieszać.Powoli wlać śmietanę do patelni i wymieszać mieszaninę. Przykryć patelnię i pozostawić mieszaninę gotować kolejne 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Zdjąć patelnię z ognia i zdjąć pokrywę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Dodać resztę masła mieszając do stopienia i włączyć go do mieszaniny.Wszystkie surowe wątróbki włożyć do blendera, dodać białe wino i ciepłą śmietanę, sól i trochę pieprzu. Zmiksować na gładką masę. Zeskrobaj boki podczas pracy, aby zapewnić dobrą kremową konsystencję.Podgrzać piekarnik do 300 stopni F. doprowadzić czajnik wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Miejsce 4 dowód piekarnik, 1-cup wielkości miski lub ramekins do głębokiego naczynia do pieczenia. Nie powinni się dotykać. Używając Sitka, aby uzyskać jak najłagodniejszą konsystencję, przecedzić mieszaninę wątroby kurczaka do każdej miski, dzieląc mieszaninę równomiernie.Przykryj każdą miskę folią i umieść naczynie do pieczenia na środkowym stojaku piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wątróbka DrobiowaWątróbka Drobiowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Wlać tyle wrzącej wody do naczynia do pieczenia, aby dojść około połowy boków ramekins. Delikatnie wsuń regał z powrotem do piekarnika i gotuj przez około 40 minut. Po ugotowaniu wyjmij patelnię z piekarnika i pozostaw do całkowitego ostygnięcia przed odkryciem ramekinów. Raz ostygnie przeniesc zadaszony pâté do lodã3wki, aby wystygnã "â ... ã" â‡.Tuż przed podaniem stopić ostateczną łyżkę masła w średniej wielkości patelni ustawić na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Dodaj jabłka w jednej warstwie. Gotować, niezakłócony aż brązowy z jednej strony 3-5 minut. Obrócić jabłka, dodać syrop i gotować dodatkową minutę lub dwie. Jabłka powinny być miękkie, ale nie papkowate.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
8
Jabłka przełożyć na talerz i wylać na nie płyn remaing.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
9
Posyp je solą morską i podawaj razem z pasztetem i chrupiącym chlebem.
Składniki, których będziesz potrzebować
łyżka Importowana Grecka Oliwa Z Oliwekłyżka Importowana Grecka Oliwa Z Oliwek
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
TrudnośćNormalny
Gotowe W5 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia15
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn