Oyster Sauté w azjatyckim sosie
Oyster Sauté w azjatyckim sosie wymaga około 45 minut od początku do końca. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 242 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sos sojowy, żeberka selera, ryż i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 39%. Spróbuj Azjatycka wołowina Stir Fry ze szparagami i pieczarkami w sosie ostrygowym, Azjatyckie Warzywa Saute, oraz Azjatycka mielona wołowina i pieprz Saute dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić 4 szklanki wody do wrzenia w dużym holenderskim piekarniku.
Dodaj ostrygi; gotować 3 protokół.
Ostrygi odsączyć i odstawić.
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj czosnek, cebula, i trawa cytrynowa; smażyć 2 protokół. Wymieszać z selerem naciowym i następne 8 składników; zmniejszyć do średniego ciepła, i gotować 6 minut lub aż papryka będzie miękka. Wymieszać ostrygi, zielona cebula, i kolendry; gotować 1 minutę lub do dokładnie ogrzanego.