Ten pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 57 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 203 kalorie. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Mieszanka rolek, maślanka, pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Oyster-and-Shrimp Po ' Boys, Rozjaśnione Oyster Po ' Boys, oraz Fried Oyster Po ' Boys.
Instrukcje
1
Połącz pierwsze 7 składników w średniej misce. Przykryć i schłodzić slaw aż będzie gotowy do podania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
W średniej misce wymieszać 1/2 łyżeczki soli i kolejne 3 składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
3
Połączyć mąkę kukurydzianą, mąkę i paprykę w płytkim naczyniu. Ostrygi zanurzyć w mieszaninie maślanki i pogłębiać w mieszance mąki kukurydzianej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Maślanka
Mąka Kukurydziana
Ostrygi
Papryka
Mąka Uniwersalna
Pasek Skórki Cytrynowej
4
Podgrzać 1 1/2 łyżeczki oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu. Smażone ostrygi, w 2 partiach, 2 do 3 minut z każdej strony lub do złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostrygi
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Przenieść na talerz; przykryć folią, aby się ogrzać. Powtórzyć z pozostałym olejem i ostrygami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostrygi
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
6
Napełnij każdą rolkę 1/2 szklanki slaw; top równomiernie ostryg.