Oyster Po ' Boy
Oyster Po ' Boy jest bezmleczne i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 329 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz bułkę tartą, przyprawę cajun, majonez i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 57%, to danie jest solidne. Spróbuj John Dory Oyster Bar Oyster Pan Roast with Uni Butter Crostini, Ciasto Z Ostrygami, oraz Oyster Po-boy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 3 składniki w misce; dobrze wymieszać. Ostrygi w mieszance mąki kukurydzianej.
Płaszcz dużą patelnię nonstick sprayu do gotowania, i umieścić na średnim ogniu do gorąca; dodać 1 1/2 łyżeczki oleju.
Dodać połowę ostryg i gotować 3 minuty z każdej strony lub aż ostrygi są gotowe i panierka jest złoty. Powtórzyć z pozostałym olejem i ostrygami.
Chleb pokroić w pół poziomo, a majonez i musztardę równomiernie rozprowadzić po ściętych bokach chleba. Ułóż sałatę i plastry pomidora na dolnej połowie bochenka. Wierzch z gotowanymi ostrygami i górną połową bochenka.
Bochenek pokroić na 4 kawałki.