Oyster Bisque
Oyster Bisque jest bezglutenowe, całe 30, i pescatarian zupa. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 62 kalorie, 4G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz pasternak, ziemniaki, pół na pół i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 39%, to danie nie jest takie super. Podobne przepisy to Oyster Bisque, Oyster Bisque, oraz Oyster-Crab Bisque.
Instrukcje
Ostrygi Shuck, reserving Oyster liquid. Odcedzić płyn oyster przez sito na dużym rondlu. Pick over ostrygi, aby usunąć wszelkie kawałki muszli. Ostrygi na chłodno.
Dodaj bulion i następne 5 składników (przez pieprz) do płynu oyster; doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu. Przykryć i dusić 20 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Połowę masy umieścić w blenderze.
Usuń środkową część pokrywy blendera( aby umożliwić ucieczkę pary); zabezpiecz pokrywę blendera na blenderze.
Umieść czysty ręcznik nad otworem w pokrywie blendera (aby uniknąć rozprysków). Zmiksować na gładką masę.
Wlać do dużej miski. Powtórz procedurę z pozostałą mieszaniną.
Powrót puree zupa do rondla; doprowadzić do gotować na wolnym ogniu. Wymieszać w pół na pół i ostrygi; dusić 2 minuty lub aż ostrygi krawędzie zwijają; wymieszać szczypiorek.