Oxtails with Gravy

Oxtails with Gravy
Oxtails z sosem może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.61 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 465 kalorii, 27g białka, oraz 35 g tłuszczu na porcję. 522 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek w proszku, SOS browning, bulion z oxtails, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Oxtails Szkliwione, Duszone Oxtails, oraz Czerwone wino-duszone Oxtails dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym garnku z przyprawami umieść oxtails, czosnek, cebulę, 1 łyżkę soli, 1 łyżeczkę pieprzu, grecką przyprawę i sól przyprawową. Napełnij wystarczającą ilością wody, aby pokryć oxtails i umieść na dużym ogniu. Doprowadzić do wrzenia. Przykryj i zmniejsz ciepło do średniego. Gotować przez 2 1/2 do 3 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa GreckaPrzyprawa Grecka
1-1/4 łyżeczki Posiekanego Szczypiorku, Podzielonego1-1/4 łyżeczki Posiekanego Szczypiorku, Podzielonego
OxtailOxtail
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Zdjąć z ognia i rezerwy 2 szklanki bulionu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
3
Ciepły boczek kapie na patelni na średnim ogniu. Wymieszać z mąką i gotować przez 3 minuty, ciągle mieszając. Wymieszać z bulionem i sosem browning. Doprawić do smaku solą, pieprzem i czosnkiem w proszku. Gotować, ciągle mieszając, aż sos zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
3 średnie Zielone Papryki Pokrojone W Krążki3 średnie Zielone Papryki Pokrojone W Krążki
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Zdjąć z ognia.
5
Umieścić oxtails w patelni, i mieszać do płaszcza z sosem. Wróć do pieca i gotuj na średnim ogniu przez 5 minut, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
OxtailOxtail
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia7
Magazyn