Oxtails with Gravy
Oxtails z sosem może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.61 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 465 kalorii, 27g białka, oraz 35 g tłuszczu na porcję. 522 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek w proszku, SOS browning, bulion z oxtails, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Oxtails Szkliwione, Duszone Oxtails, oraz Czerwone wino-duszone Oxtails dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym garnku z przyprawami umieść oxtails, czosnek, cebulę, 1 łyżkę soli, 1 łyżeczkę pieprzu, grecką przyprawę i sól przyprawową. Napełnij wystarczającą ilością wody, aby pokryć oxtails i umieść na dużym ogniu. Doprowadzić do wrzenia. Przykryj i zmniejsz ciepło do średniego. Gotować przez 2 1/2 do 3 godzin.
Zdjąć z ognia i rezerwy 2 szklanki bulionu.
Ciepły boczek kapie na patelni na średnim ogniu. Wymieszać z mąką i gotować przez 3 minuty, ciągle mieszając. Wymieszać z bulionem i sosem browning. Doprawić do smaku solą, pieprzem i czosnkiem w proszku. Gotować, ciągle mieszając, aż sos zgęstnieje.
Umieścić oxtails w patelni, i mieszać do płaszcza z sosem. Wróć do pieca i gotuj na średnim ogniu przez 5 minut, od czasu do czasu mieszając.